Win BTC-prijzen met het 1xBit Gold Hunt Tournament

Win BTC-prijzen met het 1xBit Gold Hunt Tournament

12 januari 2021, Limassol, Cyprus – Heb je zin in een ontdekkingsreiziger met een dorst naar spannende avonturen en het verzamelen van beloningen? Sturen snelstromende rivieren, genadeloze winden, onbreekbare luchtspiegelingstorens van Bitcoin Bank zand en onontdekte kerkers met onbekende wezens een schok van opwinding door je ruggengraat? Als u ja heeft geantwoord, dan zult u graag de nieuwste 1xBit toernooi verkenningstocht beginnen!

Het presenteren van het 1xBit Gold Hunt toernooi dat het grit, de vaardigheden en het geduld zal testen van al diegenen die willen deelnemen aan deze verkenning en deel willen uitmaken van dit felle slottoernooi.

Maak je klaar om bounties en oude beloningen na te streven, in tegenstelling tot de beloningen die je ooit hebt gezien!

Om elke hoek ligt een mijnenveld vol gevaren op u te wachten. De 1xBit Gold Hunt is bedoeld als een gokkasttoernooi voor het beste van het beste – het zal alle avonturiers en ontdekkingsreizigers op de proef stellen.

Let op: als je bang bent voor slangen, dan kun je hier stoppen! Er zijn genoeg gevaren en doolhoven op weg naar het 1xBit Gold Hunt prijsfonds dat uw beslissingsvaardigheden zal testen en of u al dan niet de mentaliteit van een winnaar heeft. Gelukkig zullen 1xBit Gold Hunt expediteurs niet helemaal alleen gestrand zijn – de beroemde jager Crypto Bones zal je vergezellen op je gevaarlijke reis om je te helpen overleven in deze slotcompetitie tegen alle verwachtingen in.

Als je denkt dat je hebt wat er nodig is, waag het dan en grijp dit beest bij de botten

Voorwaarden voor degenen die op zoek zijn naar de Gold Hunt prijzen Om deel te nemen aan het 1xBit Gold Hunt toernooi, moet je alle gokkasten van de Booming Games spelen en zoveel mogelijk winnen! De meest gelukkige en dapperste jagers zullen hun schat vinden, in het bijzonder:

  • 1e plaats – 100 mBTC
  • 2e plaats – 40 mBTC
  • 3e plaats – 30 mBTC
  • 4e plaats – 20 mBTC
  • 5e plaats – 10 mBTC

Grijp de diamanten, edelstenen en royale bonussen

Het Gold Hunt toernooi is niet het enige cadeau dat 1xBit voor u heeft voorbereid! Andere voordelen zijn een welkomstbonus tot 7 BTC voor de eerste 4 stortingen, ondersteuning voor meer dan 20 cryptocurrencies, inclusief BTC, en een volledig anoniem online casino om te spelen zonder je identiteit te onthullen. Het platform heeft meer dan 100 spelaanbieders en meer dan 5.000 speelautomaten met live dealers. Plus, er zijn dagelijkse promoties, Promo Code winkel en een van de breedste evenementen selectie wacht op zijn spelers.