Markedsindpakning: Bitcoin-spotmængder er svage, mens optioner styrkes

Bitcoin Era spotvolumen kan have været lav denne uge, men den virkelige handling inden for crypto har været på optionsmarkedet og decentraliseret finansiering.

Bitcoin (BTC) handlede omkring 9.274 $ pr. 20:00 UTC (16:00 ET) og gled 1% over de foregående 24 timer

Kl. 00:00 fredag ​​(kl. 20.00 torsdag ET) skiftede bitcoin hænder omkring $ 9.368 på stedetudvekslinger som Coinbase. Det slog omkring et stramt interval mellem $ 9.280 og $ 9.428 i de foregående 19 timer. Dens pris er nu under de 10-dages og 50-dages glidende gennemsnit – et bearish signal for markedsteknikere, der studerer diagrammer.

”Siden halveringen midt i maj er bitcoin intetsteds, dybest set fast i en række fra $ 8.500 til $ 10.200,” sagde David Lifchitz, Chief Investment Officer for det kvantitative handelsfirma ExoAlpha.

Handelen har dyppet på spotbørser som Coinbase, med det gennemsnitlige daglige volumen på tre måneder på 171 millioner dollars. I løbet af den sidste uge har gennemsnittet på syv dage været 82 millioner dollars, mere end 50% lavere.

I næste uge, den 26. juni, udløber cirka 1 milliard dollar i bitcoin-optioner, og de handlende forventer prisbevægelser, der kan være voldelige som et resultat. ”Prishandling er som en fjeder,” sagde Lifchitz. ”Jo længere det forbliver fast i et smalt område, jo mere vil enhver breakout på hovedet eller nedadgående være voldelig, ligesom en fjeder ekspanderer, jo mere voldsomt, jo mere komprimeres det.”

Størstedelen af ​​bitcoin-optioner, der udløber, er bullish satsninger på, at prisen stiger, skrev Singapore-baserede kvantitative handelsfirma QCP Capital i en investornotat fredag. ”Den åbne interesse i slutningen af ​​juni er koncentreret i opkald med strejker omkring $ 10.000 – $ 15.000, og sandsynligvis blev en funktion af institutionel interesse, da en god del af opkaldene blev udført på CME.”

Dette kan antyde, at de smarte penge satser på en bedre bitcoin-pris. CME er et sted, professionelle råvarer, som handlende bruger til forskellige futures og optionstrategier

De voksende bitcoin-optioner åbner renter der, inklusive en rekord på $ 372 millioner i åben rente 10. juni, viser øget kryptointeresse fra sofistikerede investorer.

”Vi har nu haft en lang periode med sidelæns konsolidering siden begyndelsen af ​​maj, hvorfra der kommer et skarpt skridt højere eller lavere,” sagde Rupert Douglas, leder af institutionelt salg for London-baserede mægler Koine. ”Så længe markedet kan rumme over $ 9.000, favoriserer jeg stadig opsiden, som kunne se bitcoin-testning over $ 12.000.”

Sammensat token skaber muligheder for nogle handlende
Spændingen omkring COMP, ledelsesmærket for det Ethereum-baserede udlånsnetværk, har bestemt givet nogle erhvervsdrivende nye ideer til, hvordan de kan drage fordel af den voksende interesse for decentral finansiering eller DeFi. Ether (ETH), den næststørste cryptocurrency ved markedskapitalisering, der driver Ethereum-netværket, handlede omkring 228 $ og gled 1% på 24 timer fra 20:00 UTC (16:00 ET).

Et kvantitativt firma har set, at forhandlere bruger Ethereum-baseret stablecoin arbitrage som en del af en strategi for at opnå gevinster på COMPs vækst. ”Vi så forhandlere, der brugte USDC til at låne USDT og andre stablecoins på Compound for at tjene COMP, derefter brug Curve til at skifte USDT tilbage til USDC og gentage processen,” sagde Peter Chen, en erhvervsdrivende i Hong Kong-baserede OneBit Quant.

Curve er en decentraliseret børs, eller DEX, der blev lanceret tidligere på året. Mange velkapitaliserede forhandlere siger, at DEX’erne er langsomme og har lav likviditet, hvilket gør det vanskeligt at udføre store handler. Imidlertid kan væksten af ​​stablecoin-tung kurve og andre DEXer som et alternativ til det centraliserede spot- og derivatkryptoudveksling muliggøre, at mange handlende på lang sigt kan udvikle spændende nye DeFi-baserede strategier.