Bitcoin Miners distribuerer å ha kryptoaktiva og fiatreserver som strategier for å sikre risiko

Forskere ved Cambridge har avslørt at Bitcoin-gruvearbeidere har brukt forskjellige midler for å minimere risikoen som oppstår under gruvedrift på digitale eiendeler.

Til tross for deres forskjellige forsøk på å begrense risikoen med så mange nye strategier, har Cambridge Centre for Alternative Finance sagt at det var grunnleggende da de kunne gjøre mer. I studien bemerket Cambridge Center at selv om gruvebassenger samler hash-priser sammen, kjøper Bitcoin Future-gruvearbeidere hashratene fra hasher, noe som betyr at de fremdeles legger til handelsvaren.

Og ettersom spotmarkedet utvikles, har det banet vei for derivatmarkedets fødsel. Videre sa forskerne at de fant ut at noen selskaper med høyt kaliber har solgt produkter basert på hash-priser.

Relaterte innlegg

Hitman for bitcoin: Nevada-kvinne skal ha betalt darknet-snikmorder $ 5 000 dollar i BTC for å drepe eksmannen
Bitcoin-prisen gjenoppretter, motstand på $ 11.000
Prediksjon av Bitcoin: okser øker til $ 12.000
Bitcoins realiserte tak har økt med mer enn 50 prosent eller 43 millioner dollar

Forskere feiler sikringsmetoden som brukes av Bitcoin gruvearbeidere som grunnleggende
Hovedmålet med undersøkelsen viser at det hadde vært økt konkurranse mellom Bitcoin gruvearbeidere ettersom fortjenesten har redusert over tid. Dette har gjort at gruvearbeiderne ser etter forskjellige måter å begrense tapene sine og maksimere fortjenesten.

Undersøkelsen kalte metodene som brukes av gruvearbeidere for å sikre risikoer som grunnleggende. Forskningens konklusjon viste at få gruvearbeidere brukte komplekse sikringsmåter, noe som krevde digitale eiendeler, hashrate og derivater.

Undersøkelsen viser at kryptominnearbeidere har utvunnet Bitcoin mest over hele verden
Undersøkelsen avslørte også at Bitcoin-gruvearbeidere i Nord-Amerika er mer åpne for å bruke derivatsikringsmetoden enn deres kolleger i Asia. Undersøkelsen avslørte at Bitcoin fremdeles leder løpet i de fleste myntene som utvinnes, med Ethereum som kommer i andre, mens Bitcoin kontanter tar tredje posisjon.

Bitcoin mining er til stede i alle verdensregioner, mens noen bestemte områder utvinner forskjellige mynter basert på deres preferanser. Kina er aktivt involvert i å selge gruveutstyr, og presser USA til andreplass med Canada nær tredje.