Barstoolin Dave Portnoy ihaili Bitcoinia, Ketjutinkkiä ja Orkideaa – Nyt hän on myynyt kaiken 25 000 dollarin tappion jälkeen

Barstool Sportsin perustaja Dave Portnoy rakastui kryptoon hieman yli viikko sitten. Portnoy osti vähintään miljoonan dollarin arvoisen bitcoinin ja huomattavan määrän muita kryptovaluuttoja, kuten Chainlink (LINK).

Puhuttu Internet-persoonallisuus ei kuitenkaan voi tyhjentää salaustekijöitään riittävän nopeasti.

Portnoy vetää kiireellisesti ulos salauksen

21. elokuuta päivätyn tweetin mukaan Portnoy on myynyt kaikki salausominaisuutensa ja hän omistaa nyt ”nolla bitcoinia”. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun hän isännöi Winklevoss-kaksosia selittämään hänelle salakirjoitusta. Tapaaminen Gemini-perustajien kanssa johti siihen, että Portnoy osti vähintään 200 000 dollaria bitcoinia (BTC) ja 50 000 dollaria LINKistä. Muutamaa päivää myöhemmin hän jopa kruunasi itsensä bitcoin-kuninkaaksi kerääntyneensä 98 000 dollaria voittoa kryptoosta.

Portnoy kuitenkin irkeroi salakirjoittaja-uskolliset, kun hän aloitti tuntemattoman kryptovaluutta Orchidin (OXT) Twitterissä ja kehotti seuraajiaan “pumppaamaan ja upottamaan sitä”.

Valitettavasti kaikki hänen salauksen suosikkejaan ovat ostaneet ostonsa. Esimerkiksi LINK on koonnut yli 900% vuoden alusta, mutta sen ralli on äskettäin nokanut. Merkki kaatui noin 25 prosentilla, koska Portnoy tuli sen tueksi. Ja nyt menettäessään 25 000 dollaria hänet voidaan hyvinkin tehdä kryptovaluutoilla.

Oliko hän oikeassa lopettaa?

Kuten odotettiin, kryptoharrastajat kommentoivat Portnoyn päätöstä poistua salaustekniikasta. Suurin osa heistä kritisoi ”El Presidente” -yritystä siitä, ettei se pystynyt pysymään vahvana markkinoiden epävakauden aikana.

Yksi salaustekniikan podcastereista, Peter McCormack, kertoi Portnoyn:

” Ne heikot kädet pudottavat pizzaviipaleita ympäri kauppaa.”

Bitwise Asset Managementin toimitusjohtaja Hunter Horsley vain väitti, että ”jotkut ihmiset eivät pysty käsittelemään volatiliteettia”.

Bitcoin on jatkanut paluutaan 12 500 dollarin huipulta julkaisuhetkellä. Bellwether-kryptovaluutta on nyt arvostettu 11 620 dollariin. Chainlink on myös laskenut lähes 12%. Mutta kuten jotkut asiantuntijat sanovat, se ei todellakaan ole viisasta myydä pulahtaa – ja etenkin kun tietyt merkit viittaavat purkautumiseen saattaa olla aivan nurkan takana .